> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Барселона ще съди испански вестник заради Меси


0
0
428

Ръководството на Барселона заяви, че не носи никаква отговорност за изтеклата шокираща информация относно договора на Лионел Меси, след като вестник “Ел Мундо” разкри, че аржентинския футболист ще получи 555 милиона евро за последните си 4 години в клуба.
Меси бе изключително разгневен от случилото се и заплаши да съди клуба за теча на информация, но от “Ноу Камп” твърдят, че не носят отговорност.

Клубът съжалява за изнесената информация, тъй като тя е личен документ, за който важат принципите за конфиденциалност между двете страни. Барселона категорично отрича да носи някаква отговорност за публикуването на този документ и ще предприеме съответните съдебни действия срещу вестник “Ел Мундо”, заради щетите, които може да нанесе тази публикация. Барселона изразява абсолютната си подкрепа към Лионел Меси, особено при този опит той да бъде дискредитиран и да се навреди на отношенията му с клуба, в който е работил, за да стане най-добрият футболист в света и в историята на футбола”, заявиха от Барселона.

С това изказване обаче на клубът потвърждава изтеклата информация, според която последният договор на Меси, подписан през 2017 година, е бил на стойност над половин милиард евро. В същото време стана ясно, че самият Меси също е решил да съди вестника, публикувал данните, вместо клуба, а паралелно Христо Стоичков защити играча, който вече не играел за пари.

Съвсем наскоро същият вестник публикува интересни данни за финансовото състояние на Барселона, от които стана ясно, че каталунците са на ръба на фалита, тъй като до края на юни трябва да изплатят дългове на стойност 266 милиона евро, а общият им дълг възлиза на 1,17 милиарда евро.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments