> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Балъков пожела успех на Ясен Петров


Балъков пожела успех на Ясен Петров

0
0
419

Краси Балъков пожела успех на Ясен Петров, който пое националния отбор на България. Както е известно, настоящият мениджър на ЦСКА 1948 беше начело именно на “лъвовете” преди Георги Дерменджиев. А последният беше сменен от пловдивския Джанини.

“Дай Боже, да има повече късмет от всички нас, които сме минали през националния отбор. Много тежка е ситуацията, в последните 15 години няма треньор, който да е поел националния отбор и да е бил в комфортна ситуация. Да му стискаме палци на Ясен, да си направи добър екип, Видолов е човек с много богата футболна кариера. Дай Боже, да има повече късмет от всички нас, които сме минали през националния отбор. Той си има достатъчен опит. Моят съвет е да бъде той и да взема собствени решения, защото знаете, че в националния отбор има изключително много напрежение и натиск от странични фактори, да си спазва неговата философия и неговите виждания, независимо каква е, и когато си замине от там, да знае, че е бил той, а не някой друг. Много тежка е ситуацията, в последните 15 години няма треньор, който да е поел националния отбор и да е бил в комфортна ситуация. След като нямаме успехи, винаги е изключително тежка, отговорна, ангажираща позиция. Стискам му палци, защото знам колко сложен е процесът, след като нямаш достатъчно материал“, допълни Балъков.

Мениджърът на ЦСКА 1948 коментира предстоящата зимна подготовка на тима. “Ние разчитаме изцяло на български футболисти, знаете, че футболът ни в последните 15 до 20 години къде се намира. След като не можем в този момент да изкарваме някакви големи таланти, които да ни оправят футбола, ние трябва да работим повече от всички други, и то в насоките, в които изключително много недостатъци има в българския футбол – физическа подготовка и спортно-тактическата. Ние работим изключително много в тези две насоки и се надяваме това да ни доведе до по-добри резултати. Освободихме 3-4 футболисти, на тяхно място сме привлекли 5-6 човека, някои от тях ги знаете вече, те са обявени. Използваме базата на националния отбор в Бояна, това ще бъде нашата база през целия период на следващата година. Перфектни условия, фитнес зала, терени, дори и закрит. След като искаме да работим повече, трябва да имаме и условията”, каза той.

Балъков призна, че целта пред “червените” е да завършат редовния сезон в топ 6 на класирането. “Нашата цел е винаги била една и съща – работим с млади български футболисти, разбира се, че можем да вземем и някой по-опитен, защото само с млади не става. Това, което мина, ни показа, че сме на прав път. Шести сме в класирането, никой не е очаквал, че ще сме там. Имахме доста амплитуди, нагоре и надолу. Амбициите ни са мач за мач, във всеки мач искаме да побеждаваме. Въпросът е да останем в топ 6, за да можем след това да играем с най-силните отбори в българското първенство, това ще ни вдигне още повече класата, независимо къде ще завършим. Опитваме се да надграждаме над това, което постигнахме досега.

На лагера в Алания ще играем контрола с украинския гранд Динамо Киев. Динамо за първи в Украйна, много силен отбор. Това е предпоследната ни контрола преди започване на първенството, да видим горе-долу докъде сме стигнали. Те са много силен и стабилен европейски гранд, но е хубаво винаги да премериш сили със силните и да видиш докъде си“, обобщи Бала.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx