> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Балъков и ЦСКА 1948 чакат рестарта на еfbet Лига


0
0
351

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков призна, че с нетърпения очакват рестарта на първенството. Легендата на българския футбол ковори след гръмкото 2:2 на тима му с гранда Динамо Киев 2:2. Двата тима играха контрола в Турция, след която търновецът остана видимо бе доволен от показаното на терена срещу именития съперник.

“Не мога да не бъде доволен. Първо от сериозността на мача, тактическата постройка и начина на изиграването на мача бе по най-добрия начин. Това беше генерална проверка. Смените също влязоха и се отнесоха сериозно. efbet Лига може да идва“, започна Балъков.

„Забравили сме къде сме били. Сега се стремим да сме горе на върха. Ако играем така, както днес играхме, със сигурност ще сме в първата шестица. С всеки мач отборът трупа самочувствие и вяра. Няма титуляри и резерви при нас. Всеки може да започне мача. Всички са подготвени тактически по един и същи начин. Въпрос на моментно състояние“, допълни специалистът.

Той похвали и младите играчи в отбора. „Ние сме казали, че младите футболисти за при нас, за да играят, развиват се и растат. След известно време може да опитат футболът, който аз съм играл. Доволни сме от свършената работа във всяко едно отношение. Тази проверка даде отговор на това, което беше неизвестно, защото срещу този противник нашите футболисти трябва да влязат с мотивацията, с която влизат в efbet Лига. Остава да си завършим лагера по най-добрия начин“, допълни още Балъков.

Той призна, че трима негови футболисти имат дребни здравословни проблеми и това е причината да не бъдат използвани в този мач. „Видяхте, че Марин игра като централен бранител за първи път бе на тази позиция. Това показва, че отборът е в хармония“, допълни Балъков. Той подчерта, че ЦСКА 1948 играе мач за мач и целта пред тима е отборът да расте и да се развива.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments