> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антон Зингаревич замрази преговорите за купуването на Ботев Пд


Антон Зингаревич замрази преговорите за купуването на Ботев Пд

0
0
2273

Антон Зингаревич замрази преговорите за придобиването на акциите на Ботев Пд. Ето какво гласи съобщението, подписано от руския милиардер, и публикувано в официалния сайт на “канарите”.
“За да избегнем още спекулации по темата Ботев (Пловдив), призоваваме феновете, медиите и обществеността да се информират за тази сложна текуща процедура и разговори на различни нива от официалния сайт на ПФК Ботев (Пловдив).

 1. Благодарим на община Пловдив за пълното разбиране и оказано съдействие относно цялостната информация за бъдещото изграждане на стадион “Христо Ботев”. Както и за неговото евентуално управление с грижата на добри стопани.
 2. Благодарим на всички фирми, с които проведохме разговори и тяхната готовност да сключим бъдещи рекламни договори.
 3. Благодарим и на хората, които бяха с нас през цялото това време – искрени и честни, и ни оказаха пълно съдействие по всички въпроси, водени единствено от любовта си към Ботев.
 4. Искаме да благодарим и на всички фенове и фенски организации, които изразиха своята подкрепа за нашето бъдещо управление.
  За да се добие мажоритарният пакет акции от ПФК Ботев Пловдив, в продължение на близо 4 месеца ние изградихме нашата мрежа от специалисти, включващи финансисти, юристи, спортни анализатори, като искахме да бъдем максимално информирани с реалната обстановка във футболния клуб.
  Останахме изключително доволни след решението на членовете на УС на Сдружение Ботев Пловдив за това, че повече от 80% са ни подкрепили в нашето намерение и желание да инвестираме в ПФК Ботев Пловдив.
  Държим да отбележим, че в последните дни членове на борда на УС на Сдружение Ботев предприеха действия, несъгласувани с нас и против нашия имидж. А именно:
 • Пращане на имейли на адреси, нямащи нищо общо с моята дейност, целящи неетичен начин за водене на бизнес преговори.
 • Пускане на информация пред медиите относно назначаване на хора в бъдещия борд на директорите.
 • Непрофесионалното поведение на член от УС на Сдружение Ботев Пловдив, позволяващ си да пише и дава предложения в разрез с нашите разговори на нашия екип от юристи
 • Днес за пореден път получихме официален имейл от УС на Сдружение Ботев Пловдив със съответните изисквания, като една от тях е отново за придобиване на 10% от акциите, което предполагам е продиктувано от желанието на самите членове, съгласувано с техните финансисти и юристи.
  Пишем това обръщение до всички привърженици и симпатизанти на ПФК Ботев Пловдив, водени от позицията си да има яснота и прозрачност относно водените преговори.
  Категорично заявяваме, че към този момент, получавайки това отношение, ние сме поставени в позиция да замразим бъдещите си преговори за придобиване на мажоритарния пакет акции и инвестиции в ПФК Ботев Пловдив.
  Пожелаваме весели и светли празници на всички ботевисти.
  С уважение, Антон Зингаревич”
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx