> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антони Здравков е готов да си тръгне от Ботев Враца


0
0
626

Антони Здравков призна, че е готов да си тръгне от Ботев, ако ръководството му поиска оставката. Врачани инкасираха осма поредна загуба, след като бяха разбити и от Царско село (0:3), но големият проблем в тима е липсата на голова мощ. Сега Сухия е на мнение, че футболистите са сметнали мача за твърде важен и това е вкарало напрежение.

“Бих казал, че изобщо не изглеждахме добре. Започнахме мача доста сковано и припряно. Допуснахме Царско село да разиграва в нашата половина. Лошото е, че когато ние сгрешим, получаваме гол. Не съм доволен от това, което видях от първата минута. Нямаше и помен от играта срещу Арда и Берое. Има напрежение в момчетата. Опитахме се през седмицата да им обясним, че този мач не е финал. Този мач и да го спечелиш не оставаш в групата. Според мен така го приеха. Това им натежа”, каза Здравков.

Играхме може би 10-12 минути добре. Докато бяхме 11 на 11, след първата смяна, която не беше защото момчето е играло слабо, а трябваше да сменим тактиката. Напрежение има в отбора със сигурност. Което е неоправдано за мен. Загубихме поредица мачове, но в тях играхме добре.
В мен напрежение няма как да има, защото така ще го предам на отбора. Напрежение трябва да има по оста доктор – масажисти, не при футболистите и треньорите.
Въобще не се притеснявам за работата си. Аз знам къде съм и какво мога. Ако ръководството реши, ставам и тръгвам, няма проблем.
Резултатите трябва да се подобрят.
Първо имаме мач за Купата. Надявам се в него отборът да играе добре и да спечели. Срещу Монтана е дерби, мачът ще е по-различен, ако победим за Купата ще сме с различно самочувствие”, завърши Здравков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments