> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Американското предизвикателство на Стаси Иванов започна


0
0
359

Американското предизвикателство на Стаси Иванов започна. Бившият нападател на Левски отлетя за САЩ, където ще се присъедини към новия си отбор Чикаго Файър. Юношата на “сините” беше купен през декември и след дълга процедура по изваждане на работна виза, вече ще може да е част от отбора.

“Аз съм един професионалист и когато трябва да играя за някой отбор, го правя на 100%. Това е една крачка напред в моята кариера и към моята мечта. Аз много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата между мъжкия и юношеския футбол е много голяма.
Смятам, че се представих добре. За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Ще направя всичко необходимо, за да се адаптирам, колкото се може по-бързо и да заиграя, колкото се може по-рано”, обяви на летище София габровецът.

“Не мога да кажа дали решението е правилно. Ще видя какво ще стане. Моята цел е да съм жив и здрав, което е най-важното и да заиграя и да покажа това, което мога. Доста хора се свързаха с мен от Чикаго и най-вероятно ще ме чакат на летището, когато пристигна”, допълни Иванов.

“Няма такъв, който да е викнат в националния отбор и да не е отишъл. Готов съм за това предизвикателство, въпреки че разстоянията са големи.
Абсолютно всички контроли ги гледах на новото приложение на Левски. Най-голямото впечатление ми направи старши треньорът, който променя отбора за отрицателно кратко време. За отбор като Левски офанзивната играе е най-нормалното нещо. Оставам доста приятели, което за мен е голяма чест. Младите момчета заслужават да им се дава път. От много години са в клуба и показват, че имат качества да играят. Всичките млади момчета имат качества и потенциал да играят в по-големи отбори. Въпросът е как ще се развият. Ако дават всичко от себе си, ще го постигнат.”

Проучил съм горе-долу футболистите, треньорът съм запознат с него – швейцарска легенда е (Рафаел Вики). С него няколко пъти се чухме вече. Разговарях със спортния директор. Всички са много гостоприемни и приветливи. Моята цел е да играя във всеки мач на 100% и да отбелязвам голове, колкото толкова”, обобщи Иванов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments