> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Александър Томов поиска да се върне в ЦСКА


0
0
376

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов пак бил готов да помага на клуба.. Той иска да замени Гриша Ганчев, който хвърли бялата кърпа. Политикът, който е известен с прозвището Лупи, обаче е главният виновник автентичният клуб да фалира и вероятно ако опита пак да се върне на “Армията”, в буквалния смисъл ще получи доста шамари.

Първо, трябва да се изчака дали решението на Гриша Ганчев е окончателно. Би било много тежко за клуба да напусне в този момент, остават решаващи 3 месеца от този шампионат. Вторият сценарий е наистина той да си тръгне – не знаем какви са причините за това. Аз не вярвам, че причината е фенска декларация. Такива деклараци е имало много пъти, а и в самата декларация няма нищо обиждащо – просто привържениците са загрижени за любимия отбор“, каза пред Спортал Лупи.

“Ако се стигне до раздяла с Ганчев, моят съвет е феновете да вземат клубните акции. Убеден съм, че ще се намерят хора, които ще намерят решение за ЦСКА. Вчера и днес говорих с известни фенове, всички се тревожим. Не мога да кажа каква е причина, но пак казвам, че не ми се вярва проблемът да е една декларация.

Червена България има достатъчен ресурс да се справи с такава ситуация, видяхте, че преди няколко месеца Левски беше в кризисна ситуация, но се справят. Кой би могъл да е решение за ЦСКА? В момента е рано да се говори за това. Бих посъветвал всички да поизчакат, малко на по-хладен мозък, с повече мъдрост. Ако Гриша Ганчев даде акциите, да се съберат и ще намерят решение, в цесекарските среди има много умни и кадърни хора. Положението е по-добро от 2013 година, когато имаше останали двама-трима футболисти, тогава нямаше отбор. Сега нещата са различни. Няма да стоя встрани, ще помогна с каквото мога, но безусловно, подчертавам дебело. Пак казвам, че ситуацията е по-добра от тази през 2013-а, когато бяха хвърлени сериозни пари, за да се състави отбор”, заяви още Александър Томов.

Кадър: БТВ

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments