> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алберт Попов с първа победа за годината в гигантския слалом


0
0
291

Алберт Попов от клуб Мотен постигна в Банско първата си победа за сезона в гигантския слалом. Стартовете при мъжете и жените са от календара на ФИС и се организират от “Юлен” и федерацията. За успеха водещият ни състезател в алпийските ски даде общо време от двама манша от 1:53,03 мин. Калин Златков (Юлен) е втори на 1,18 сек., а последен на почетната стълбица се качи Йоан Тодоров (Юлен) на 2,38 сек. от победителя.

При жените победата е за Ева Вукадинова (Боровец) с 2:01,17 мин., пред Диана Рентеа (Рум) на 4,97 сек., Юлия Златкова (Юлен) на 4,99 сек. и др. Състезанията в Банско продължават утре с гигантски слаломи при мъжете и жените.

Стартовете под Тодорка са генерална репетиция за Попов, който на 21 февруари ще участва в слалома от Световното първенство в Кортина д’Ампецо.
Шампионатът в италианския курорт трябваше да стартира тази сутрин с aлпийската комбинация при жените, но обилният снеговалеж в областта на “Олимпия де ла Тофане” през нощта не позволи това да се случи.

Така за момента не е ясно дали дамската комбинация въобще ще може да се проведе до края на шампионата на 21 февруари. Причина затова е много гъстата програма както със състезание при мъжете и жените, така и със задължителните тренировки преди спусканията в събота и неделя. За утре са предвидени супергигантските слаломи и в двата пола, след което в сряда трябва да се проведе мъжката комбинация. В същия ден е и първата тренировка за женското спускане, като дамите ще имат три пробни минавания преди същинското състезание в събота.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments