> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Алберт Попов още търси добрите резултати


0
0
136

Алберт Попов още не може да стигне добрите резултати. Този сезон алпиецът ни се представя сравнително слабо, като малко не му достига да влиза в точките. Българинът обаче смята, че скоро ще намери формата си. Скиорът отпадна в слалома в Аделбоден днес и от началото на сезона остава без точки в най-силната си дисциплина.

Стартът на сезона не е много добър за мен. Днес имах проблем на една от вратите. Знам на какво съм способен и и знам, че добрите резултати са зад ъгъла”, написа Попов в социалните мрежи.

В последните два слалома в Загреб и Аделбоден Попов отпадна още в първия манш. Преди това в Алта Бадия и Мадона ди Кампилио българинът не попадна сред първите 30, което дава право на участие във вторите маншове. Последните точки, които Попов спечели в Световната купа, са от 28 януари 2020 г. на слалома в Шладминг. Тогава българинът завърши 19-и. В последните два сезона Попов изпитва проблеми, след като през сезон 2018-2019 навлезе ударно в Световната купа и записа девето и шесто място в два поредни слалома.

Сега пръв в Аделбоден е Марко Шварц, като австриецът затвърди добрата си форма в слаломите от началото на сезона. Той изпревари Линус Щрасер и Дейв Райдинг и поведе в класирането в дисциплината.
С две поредни победи от петък и събота в гигантските слаломи лидер за Големия кристален глобус е Алекси Пинтюро.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x