> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович хвали ЦСКА след мощния успех


Акрапович хвали ЦСКА след мощния успех

0
0
88

Бруно Акрапович похвали играчите си след победа на ЦСКА над турския Аланияспор-2. Това беше първа контрола от подготовката на “червените”.

Няма как да не съм доволен след тези трудни тренировки през последните дни. Имахме достатъчно шансове да вкараме още голове. Срещу този агресивен и млад отбор тимът ни изглеждаше добре. Важно е никой да не се контузва и да продължаваме по този начин. Вчера момчетата имаха две тежки тренировки, завчера още две, а днес имаха една. Искам да са свежи на терена. Целта ми е в тежките тренировки да минем без контузии. Затова играчите трябва да бъдат дисциплинирани. Вижда се, че почти всички са работили върху кондицията си”, започна босненецът.

“Много важно за мен бе да променим схемата на игра. Променихме от 4-3-3 на 3-5-2. Имах малко време да надъхам отбора и да предам моите идеи. Липсваше ми времето, което имам в момента. Най-важно в Турция е да запознаем на 100% футболистите с начина на игра, който изисквам. Това ще ни помогне много да изглеждаме по по-добър начин. Вижда се, че имаме много повече шансове за гол. Винаги имаме четирима или петима играчи в наказателното поле. Това показва, че сме опасни за противника и пресираме високо. Играчите показаха, че са умни и разбират другите позиции”.

Имаме достатъчно качествени играчи. Видяхме много добре това в Европа. Всеки играч за мен е много важен. Не искам да спекулирам. Доволен съм от всеки един. Оферти винаги ще има и ще се спекулира нещо. Предпочитам да не се занимавам с това. Разчитам на всеки един играч, който е тук. Ако дойде сериозна оферта, тогава клубът ще мисли какво ще прави”.

Повече ще работим върху кондиционните неща. Върху нещата, които дават сила на играча. Много е важно по време на този процес някой да не се контузи”, обобщи Акрапович.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x