> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович предрича доста успехи на ЦСКА, Венци Стефанов оплю съдията


49 0

Треньорът на ЦСКА Бурно Акрапович бе доволен от успеха над Славия с 1:0 на тежкия терен в “Овча купел”. Босненецът предрече доста успехи с това представяне, което според него е добро.

“Имаше мач. Трудно беше. Всичко, което направихме през последните дни го направихме. Отборът показа желание. Имахме много хубави моменти на този терен, но липсваше последния пас. Заслужена победа. Много важни три точки за нас“, заяви Акрапович.
„Не е възможно да отличим нещо. Играчите спираха топката и след това се опитаха да подават. Трябваше да имат силни спирачки. Нямаше как да се покаже нещо качествено. Двата отбора показаха сигурност и заложиха на дълги топки. Ние бяхме по-добри и заслужена победа. Али Соу е Али Соу. Голям футболист, раздава се за целия отбор. Много е важен за мен и тима“, добави още той.

„Няма как да не ме радва победата. Казвам нещата на отбора както са. Ако продължават да се раздават така, ще има много успехи. Връща се Амос Юга, а след това Кайседо, Бисмарк и Жеферсон, ще бъдем още по-добри. Гледам всички отбори, че имат проблеми в първите мачове. Ние нямахме, а само с условията в мача“, завърши босненецът.

В същото време шефът на Славия Венци Стефанов обвини главния рефер Никола Попов за загубата. Последният е син на зам.-изпълнителният директор на БФС Антон Попов и е колега на Стефанов, който е член на Изпълкома.

“Имахме своите шансове, ударихме две греди. Един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА и нищо за Славия. В 16-и кръг свири на ЦСКА, сега в 17-ия пак на ЦСКА. Обяснявам си го, че е съвсем съзнателно. Двата отбора играха при тежки условия. Доволен към от това, което показаха момчетата, бориха се. Всичко е история, важно е на такива терени съдиите да имат коректно отношение. Стана ми ясно от самото начало какъв ще бъде резултатът от мача” обяви Стефанов.

Той пак засегна отново и темата за Димитър Бербатов, с когото водят сериозен спор в последните месеци.
“Един самовлюбен в себе си човек да се кандидатира сам и да го изберат. Той в Търново говори само с пазвата си. Навсякъде като ходя по света ме питат за Стоичков, не за Бербатов. Григор Димитров е друга бира, той може да разговаря с хората“, заяви още босът на “белите”.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading