> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович е останал изненадан от Гриша Ганчев


Акрапович е останал изненадан от Гриша Ганчев

0
0
338

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че е останал изненадан от оттеглянето на Гриша Ганчев от клуба. Босненецът пристигна само преди няколко месеца с идеята да се пребори с “червените” за титлата и през лятото да атакуват групите на Шампионската лига. Сега обаче се оказва, че “червените” са подсигурени само до края на сезона, след което не се знае какво ще става.
Акрапович даде пресконференция преди мача с Черно море, който е утре на “Армията”.

“Всички бяхме изненадани. Това се е случило. Трябва да го приемем като професионалисти. Тази ситуацията не е по-лоша от тази, която имах като футболист. Говорих с отбора. За мен не е нещо ново. Просто това е момент, който трябва да мине бързо. Ние сме професионалисти. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Искам играчите да се раздават на терена и да дават всичко от себе си”, обяви той.

“Аз мога да говоря само за следващия мач. Това ме интересува. Аз съм треньор, грижа се за спортни неща. Благодаря на г-н Ганчев. Той ми подари силен отбор. И искам да продължавам в тази посока. Искаме да зарадваме нашите фенове с победа“, добави той.

“Играчите не са се радвали на новината. Те се мотивираха да се раздават повече и да зарадват феновете. Трябва да влизаме в единоборства, да сме агресивни на терена и да събираме точки”, добави треньорът.

Надявам се с нашите действия на терена да даваме позитивизъм. Трябва да покажем, че нищо не може да ни повлияе. Това, което виждам като реакция при тях е изцяло позитивна. ЦСКА е най-големия отбор, пак го казвам. Това няма да се промени”, сподели Акрапович.

Клубът функционира така. Играчи идват и си отиват. Това не е само тук. Имаме хора, които да ги заменят. Имаме много силен отбор, въпросът е да го показват всяка седмица. В някои играчи виждам голямо развитие. И в бъдеще ще има интерес и оферти към наши футболисти”, добави Акрапович.

“Жеферсон е близо до завръщане. Не искам обаче да рискувам с него. Времето е студено, възможно е да се контузи пак. Когато той е на 100% ще играе. Бисмарк се раздава. Уникално чувство е да гледаш това младо момче да се раздава на терена. Той иска да играе. Там ситуацията е по-трудна. Надявам се следващата седмица да се подобрят нещата.
Винаги си пускам най-силния отбор. Ако влезем с мисъл за жълти картони, ще се получат и повече картони. Имаме достатъчно играчи, които да заменят хората, които са наказани.
Черно море един силен отбор, който има добър стил. На всеки отбор ще е трудно да играе срещу тях. Но ние сме в серия. Какво бих на собствениците? Утре да се върнат на работа и да направим ЦСКА още по-голям, отколкото е”, обобщи Акрапович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments