> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ако глупостта можеше да лети, минетният батальон на Пеевски щеше да кацне на Марс!


Ако глупостта можеше да лети, минетният батальон на Пеевски щеше да кацне на Марс!

0
0
360

Дата: октомври 3, 2015

Някога вестниците бяха, за да информират. Днес, откакто Делян Пеевски и майка му им сложиха ръка, газетите са, за да дезинформират. С всичко произтичащо от дезинформацията като удари по неудобни, оплюване на неутрални, сриване на непротивни. Пухкавото семейство затова и си купи 100 медии – води се от максимата, че всяка лъжа, повторена сто пъти, става истина.

Особено във футбола. Днес една от газетите със затихващи функции на Фемилито, избълва рядка простотия. Левски щял да купи Асприля от Литекс. Уви, Пеевски може да прати всички фирми да наливат пари в Левски, но няма как да налее акъл във вестниците си. По обяснени отдавна от народа причини!

Айде сега да видим как Левски ще купи Асприля. Той има дългосрочен договор. Освобождаваща му клауза е над 2 милиона евро! Освен това не отговаря на изискванията за „синя“ селекция от последните сезони – не е ялов като Домо, нито под силиконово робство като Божи, даже не е некадърник като Махмудов. Как така Левски ще го иска?

Откъдето и да го погледнеш Асприля ще дойде на „Герена“, когато Делян Пеевски обясни за първия си милион – т.е. на 31-и ноември! Виж, на далеч по-реална дата – 4-и октомври, Левски гостува на Литекс. И на този Асприля трябва да му се вкара някаква интрига. Иначе токувиж я ритнал като на „Герена“. И този път съдията ще трябва да зачита гола.

Но това са подробности. Важното е минетният батальон на Пеевски да настъпва. И той настъпва…Днес в Ловч, а утре, ако глупостта може да лети, токувиж кацнал и на Марс!

ПП: Според същите тези вестници, ЦСКА е мъртъв! Пък вчера Бойко каза друго…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments