> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Адвокатът на ЦСКА подготвя документите за смяна на собствеността


69 0

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че с колегите му работят по изготвяне на документацията за евентуална смяна на собствеността в клуба. Той посочи, че задачата му е била възложена в понеделник вечерта. Тогава собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че заедно със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят.

От ръководството са ми възложили задачата да подготвя юридически нещата и финансовата документация, за да може всичко да е готово за смяна на собствеността“, каза пред “Дневник” Трендафилов.
По думите му клубът ще остане без задължения, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не уточни дали тези задължения ще бъдат отписани, или покрити с приходи на клуба. До момента няма позиция на ЦСКА. В 16.00 часа обаче изпълнителният директор Пламен Марков ще даде пресконференция на “Армията”, където ще говори по проблемите.

Връщане назад няма”, обявил Ганчев, цитиран от Би Ти Ви. Посочва се, че причина за решението може да е казусът със стадион “Българска армия”. Ганчев няколко пъти изрази желание и готовност да модернизира арената, но развитие няма, като “червените” смятат, че топката е в държавата. Миналата година клубът подписа договор с министерството на спорта. Трябваше да се създаде съвместно дружество, в което МС да се включи със стадиона, а ЦСКА с 23 млн. лв.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading