> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Адвокатът на ЦСКА подготвя документите за смяна на собствеността


0
0
461

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че с колегите му работят по изготвяне на документацията за евентуална смяна на собствеността в клуба. Той посочи, че задачата му е била възложена в понеделник вечерта. Тогава собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев заяви, че заедно със съдружника му Юлиян Инджов се оттеглят.

От ръководството са ми възложили задачата да подготвя юридически нещата и финансовата документация, за да може всичко да е готово за смяна на собствеността“, каза пред “Дневник” Трендафилов.
По думите му клубът ще остане без задължения, като ще бъдат изчистени сумите по заемите, с които ЦСКА се финансираше. Юристът обаче не уточни дали тези задължения ще бъдат отписани, или покрити с приходи на клуба. До момента няма позиция на ЦСКА. В 16.00 часа обаче изпълнителният директор Пламен Марков ще даде пресконференция на “Армията”, където ще говори по проблемите.

Връщане назад няма”, обявил Ганчев, цитиран от Би Ти Ви. Посочва се, че причина за решението може да е казусът със стадион “Българска армия”. Ганчев няколко пъти изрази желание и готовност да модернизира арената, но развитие няма, като “червените” смятат, че топката е в държавата. Миналата година клубът подписа договор с министерството на спорта. Трябваше да се създаде съвместно дружество, в което МС да се включи със стадиона, а ЦСКА с 23 млн. лв.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments