> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мъри Стоилов: Играчите на Левски правят елементарни грешки


0
0
318

Треньорът на Левски Станимир Стоилов беше разочарован след 2:2 срещу Спартак Варна. Хасковлията призна, че играчите му са допуснали твърде много грешки и е нормално да не бият.

“За съжаление допуснахме две грешки пред нашата врата и ни отбелязаха два красиви гола. Не е специфично за нас, допуснахме гол от статично положение. Не намерихме пътя към трети гол. Теренът беше труден за комбинации и за игра“, коментира Стоилов.

„Ние допуснахме твърде много грешки. Допуснахме съвсем елементарни грешки и от там се получиха красиви голове“, добави той.

„В атакуващ план не успяхме да направим повече ситуации и да вкараме още голове. В никакъв случай не е приятно, когато Левски не печели“, продължи наставникът на Левски.

„Трябва да отговорим и нивото и качеството на Левски. Ще намерим пътя към нашия си стил. Трябва повече увереност. Трябва да имаме повече хора в атака, за да може да правим ротации.“

„На този не сме правили дългосрочни планове. Трябват ни атакуващи опции, но на този етап няма нищо и не може да правим никакви планове“, каза още Станимир Стоилов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx