> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Стоичков отправя послание за мир


0
0
122

За втора поредна година България е домакин на Седмица на мира. По този повод организацията „Пробег на мира“, Националната гвардейска част и Асоциация „Докосни дъгата“ представят специален късометражен филм, озаглавен „Гласове за мир“, в който участие взимат най-успешният български футболист Христо Стоичков и редица български олимпийски и световни шампиони – състезателките по художествена гимнастика Ренета Камберова и Мадлен Радуканова, каратеката Ивет Горанова, боксьорката Станимира Петрова и джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков.

Във видеото участват още бегачите от международната щафета „Пробег на мира“ и представители на Националната гвардейска част.

Краткият филм, който е по идея на „Пробега на мира“ и концепция на Асоциация „Докосни дъгата“, има за цел да вдъхнови конкретни стъпки за постигането на мир.

Тази година Пробегът на мира, Асоциация „Докосни дъгата“ и Дружество за ООН в България организират редица инициативи, посветени на мира в различни формати, като официалното честване на Mеждународния ден на мира ще се проведе на 23 септември в град Пазарджик, където специални гости ще бъдат Христо Стоичков, изтъкнати спортисти и официални лица.

Церемонията ще включва връчване на наградата „Почетен факлоносец на мира“. С нея се удостояват хората, които влагат безкористно талантите и енергията си в служба на каузата на мира, проявявайки сила на духа, състрадание и доброта, помагащи за превръщането на нашия свят в единен дом на мир и хармония.

След церемонията Стоичков ще направи и първа копка на иновативния международен проект, който Община Пазарджик стартира – “Градина на света“ в Парк-Остров „Свобода“.

Снимка:: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx