> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стенли лансира нова култура в БГ футбола


0
0
215

Стилиян Петров лансира нова култура в българския футбол. Бившият полузащитник, който е част от екипа на Димитър Бербатов, и смята, че спортът е в кома, разказа как си представя бъдещото управление на БФС. Основният въпрос, на който дава отговор, е защо задаващата се нова култура в българския футбол е неизбежна и задължително.

„Защо задаващата се нова КУЛТУРА в българския футбол е неизбежна и задължителна?

Споделяне на правилните ценности, визия и гордост на хора, борещи се за успех на терена и извън него! Изграден екип от висококвалифицирани, ентусиазирани и трудолюбиви хора, които ще бъдат отдадени на българската футболна система и продукт!

Разнообразието в един екип насърчава и позволява иновациите. Хора, отговарящи на новите тенденции в съвременния, развиващ се с бързи и невероятни темпове, футбол – на ходом вече не се играе (нека се забързаме).

Работата ни в БФС ще е упорита, със стремеж за развитие на всички нива – футболни и административни! Нужна е промяна на начина на мислене, подхода на работа и цялостно отношение. Водещ за нас е респектът!

СТОЙНОСТИ

Вярваме, че най-добрият шанс за постигане на тези цели е със здравословна култура. Бъдещето на БФС ще осъмва и залязва с нашите ценности и гордост като нация във всичко, което правим!

ПРОГРЕСИРАЩИ

Ние ще приемем ново мислене в стремежа да актуализираме така изостаналата и амортизирана футболна федерация!

Федерация, лутаща се и блуждаеща в старомодни възгледи и идеи!

Ние ще защитаваме и гарантираме, че футболът като игра ще продължи да е удоволствие за всички нас. От малки до големи, момчета и момичета, бизнесмени, любители, политици и артисти!

РЕШЕНИ

Ние сме упорити и сме отговорни един към друг, за да служим изцяло на българския футбол, да напредваме заедно към по-добро и светло”, написа във фейсбук Стенли.
Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx