> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков стартира новата кампания “Аз съм Левски”


0
0
952

Наско Сираков даде началото на новата кампания за членските карти на отбора “Аз съм Левски”. Собственикът на Левски заяви, че това е била една от основните задачи на клуба. Това е трета поред инициатива, като според Вълка това най-лесният начин на всеки левскар да се присъедини към семейството на Левски. Вероятно от приходите ще зависи и зимната селекция на тима.

“Искам да ви кажа, че този проект го чувствам като личен проект. Това бе една от основните задачи, които поставих преди две години и половина – да възобновим членските карти. Мисля, че това е от най-лесните начини всеки един левскар да се присъедини към огромното синьо семейство и мисля, че успяхме. Затова с огромно удоволствие поставям началото на подновяването на членските карти”, каза на пресконференция Сираков.

“Винаги успехите на клуба палят желанието на феновете да пълнят стадиона и да помагат по всякакъв начин на клуба. Убеден съм, че тази кампания ще е по-успешна от предишната”, допълни той.

“Откриваме третата поред кампания “Аз съм Левски”. Измина точно година от старта на предходната кампания, която се увенча с добър успех. Това съвпадна и с началото на моята работа като изпълнителен директор на клуба. Година изпълнена с огромни предизвикателства и през която свършихме много – това е очевидно, без да навлизаме в детайли. Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов план. В същото време, поради тежкото наследство, което заварихме, клубът все още не може да се каже, че е напълно спасен. Затова с апел към всички левскари, искам да кажа, че тази кампания ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух.
Наред с другите ни инициативи, трябва да направим решителни крачки за финансовото спасение и стабилизиране на клуба. Тази кампания ще бъде и вот на доверие как се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде насочена в услуга на притежателите на членски карти, благодарение на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на утвърдените ни партньори. През последната година показваме, че при правилно управление този клуб може да се самоиздържа в един момент – нека да направим още една крачка, клубът има нужда от своя най-голям капитал – своите привърженици”, заяви изпълнителният директор Ивайло Ивков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx