> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков: Никога няма да атакувам лично Боби Михайлов


0
0
426

Наско Сираков даде пояснение за скорошните декларации от неговия отбор към Българския футболен съюз, в които централата беше призована за сериозни промени.

Главният акционер на Левски участва в подкаста “Неформално с Георги Петков” и говори по различни теми, свързани с клуба ми. Бившият футболист уточни, че Левски никога не би атакувал персонално Борислав Михайлов, но и че някогашният вратар също има вина за състоянието на българския футбол, тъй като оставя “тези под него да си развяват коня”.
Освен това Сираков се оплака, че отборът му всяка седмица е ощетяван от съдиите, а други тимове получават подкрепа. Като пример посочи конкретно Лудогорец.

“В декларацията, която публикувахме, казахме абсолютно всичко. Тя не трябва да се приема като атака към Боби Михайлов. Личностни атаки никога Боби няма да чуе от нас. Ние атакуваме системата и начина, по който се работи в българския футбол. Смятаме, че е абсолютно наложително да има много сериозни промени. По този начин не може да се продължава. Боби има определена вина за това нещо. Допуска хората под него да си развяват коня и да правят каквото си искат. Визирам най-вече съдийската комисия. Там всяка седмица се случва баташкото клане за определени отбори. Почти всяка седмица и срещу Левски.

Всички знаем, че в българския футбол се съдийства и се толерират определени отбори. Лудогорец е един от тях, абсолютно. На Левски бяха откраднати прекалено много точки чрез съдийството. По никакъв начин не сме съгласни, че шефът на съдиите е главният виновник. Мисля, че огромната вина е в самите съдии, които са абсолютно обвързани, зависими и една част от тях корумпирани. Той и Боби може да промени много неща, ако иска. Преди една година заяви, че иска да направи промени, но не ги виждаме.

Никога не съм имал амбиция да съм президент на Българския футболен съюз, защото винаги съм бил горд с работата, която върша за Левски.

Ако Васил Божков досега беше собственик на Левски, поне със сигурност дълговете към НАП щяха да бъдат изплатени. Единствено по негово време бяха погасявани. Преди това бяха трупани”, каза Сираков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx