> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сериозен период предстои в Левски


0
0
504

Напрежението в Левски расте. И то не само заради негативната серия от 6 поредни мача без успех в шампионата – загуба, последвана от пет равенства, с което отборът изпадна от челната шестица. Спортно-технически градусът може да бъде понижен още в събота. Тогава сините приемат Славия от 17:30 часа на „Георги Аспарухов“ и с евентуална победа ще се поразтоварят психологически.

По-големият въпрос обаче е свързан със стратегическото бъдеще на клуба. И от тази гледна точка тази седмица е решаваща, пише “Тема спорт”. Точно след 7 дни на сините им предстои Общо събрание – на 15 ноември, вторник. Една от залегналите в дневния ред точки пък е за промяна на състава на Надзорния съвет. Един от вариантите е Константин Папазов наистина да хвърли оставка и тя да бъде приета. Въпросът, на който феновете очакват да получат отговор, е ще придобие ли чуждестранен инвеститор част от акциите или контролния пакет на клуба. Преди време имаше сериозно раздвижване по въпроса, а от „Юнайтед Груп“ дори направиха пълен одит на сините. След това излязоха с кратко изявление, че се запознават детайлно с финансовото състояние. На 15 октомври бе публикувано съобщение. „United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК Левски. United Group и Sport Republic няма да коментират в бъдеще каквито и да било спекулации по темата. Компаниите ще разпространят официално становище, когато преговорите бъдат финализирани, успешно или не“, пишеше тогава.

Може би вратичката за това какво ще става ще бъде повдигната на 13 ноември, неделя. Тогава председателят на УС на Левски Иво Ивков и Станимир Стоилов ще присъстват на сбирка на сдружението „Левски на левскарите“ и ще уведомят привържениците за случващото се в клуба.

Станимир Стоилов вече на няколко пъти призна, че заради влизането на евентуален инвеститор „всичко в клуба е на пауза“. При нов инвеститор се очаква първо да бъдат изчистени всички належащи дългове.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx