> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Попето – лице на кампания, която се бори срещу войната на пътя


0
0
190

Един от най-популярните български футболисти Ивелин Попов влезе в отбора на звездите, които застанаха зад инициативата „Избери живота“ #СприНавреме. Тя стартира на Международния ден на младежта – 12 август, и е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Инициативата е насочена и срещу злоупотребата с алкохол и наркотични вещества. Кампанията е надпартийна и цели да ангажира възможно най-много обществено внимание и гражданска подкрепа.

Точно месец след официалното обявяване на кампанията към нея се присъединиха звездите на българския футбол Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов. Те подкрепиха „Избери Живота“, позирайки с тениска с логото на инициативата.

Легендата Станимир Стоилов – Мъри също стана посланик на „Избери живота“, призовавайки за повече внимание на пътя.

Момчетата от юношеския национален отбор на България до 17 г. и 19 години излязоха на терена с тениски на инициативата и записаха индивидуални послания, с които отправиха своя призив: Избери живота!

Отборите на “Ботев” (Враца) и “Спартак” (Варна), както и популярни спортни звезди от Враца и региона също подкрепиха кампанията „Избери живота”. Техния пример последваха футболистите от “Марек” и “Пирин” (ГД).

Така Попов, футболист на Левски, се нареди сред други известни лица, – Божидар Темелков, Ивайло Иванов, Йордан Минчев, Теодор Салпаров, Владо Стоянов, Христо Христов, Мадлен Радуканова, Ренета Камберова и Станимира Петрова. Те подкрепиха иницитивата „Избери живота!“ #СприНавреме като отправиха своите послания към младите хора в общо видео.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx