> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пеле не е в края на живота си, обявиха дъщерите му


0
0
90

Легендата на световния футбол Пеле няма да бъде местен в палиативното болнично отделение, обяви една от дъщерите му. Така бяха опровергавани съобщенията в много медии как Кралят на футбола е под грижи преди края на живота си.

82-годишната футболна икона беше приет в началото на миналата седмица в болница за промяна на лечението след операция на рак на дебелото черво. Той претърпя въпросната интервенция през септември 2021 година и до момента редовно се подлага на медицински грижи и смяна на рехабилитацията.

Най-популярният вестник в щата Фоля де Сао Пауло написа в събота, че Пеле е бил под палиативни грижи, след като химиотерапията е спряла да дава очакваните резултати. Лекарите на Пеле не са потвърдили тази информация, а дъщеря му Флавия Нашименто каза, че статията е далече от истината.

“Много е несправедливо хората да казват, че той е едва ли не в терминално състояние, че е под палиативни грижи. Повярвайте ни: това не е така”, каза Флавия Насименто пред телевизия “Глобо”. Двете със сестра й Кели се редуват в последните дни да стоят край знаменития си баща в болницата.

Последната информация, която болницата “Алберт Айнщайн” разпространи, е от събота след обяд. И в нея се казва, че Едсон Арантес до Насименто-Пеле е в стабилно състояние и също така е реагирал добре на лечение за респираторна инфекция, диагностицирана след хоспитализацията му.

Другата му дъщеря Кели пък обясни, че баща й е имал КОВИД-19 преди около три седмици и именно този вирус и довел до отключването на респираторната инфекция.
“Той е болен и стар, но в момента лекуват респираторната му инфекция и се чувства все по-добре. След като лекарите решат, той ще се прибере у дома. Все още не ни е казал сбогом”, каза още Кели Насименто.

Пеле на клубно ниво е играл за Сантос в родината си, както и за Космос (Ню Йорк), а също така е единственият футболист, който е трикратен световен шампион.
“Опитваме се да излъчваме положителна енергия за нашия Крал. Никога човечеството няма да му се отблагодари за всичко, което е направил за футбола, а и за нашия клуб”, заяви Джеферсон Силвано, лидер на фенклуба на Сантос.

Снимка: Инстаграм

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx