> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Palms Bet ремонтира оградата на къщата на Гунди


0
0
350

Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet финансира цялостния ремонт на оградата, опасваща къщата на Георги Аспарухов – Гунди в столичния квартал „Редута“, което стана възможно по инициатива на Столичния инспекторат. Това стана ясно преди мача Локо Сф – Левски, който Мъри Стоилов очаква да е доста зрелищен.

„Оградата на дома на легендарния футболист бе надраскана с неприятни надписи и графити, които не отговарят на статута на къщата и на посланието, което трябва да носят подобни емблематични места в София“, обясни Иво Пенев, началник на сектор „Контрол на рекламната дейност“ към Столичния инспекторат, който е двигател на проекта по ремонтирането на оградата.

Той допълни, че в лицето на генералния спонсор на Левски Palms Bet, Столичен инспекторат намери партньора, с който да направи възможно привеждането на зида в нормален вид.
„Ние финансирахме шпакловката, нова крепежна мрежа и боядисването на оградата и в момента тя изглежда прекрасно. Това е своеобразен старт на предстоящото отбелязване на 80 години от рождението на Гунди на 4 май догодина“, обясниха от Palms Bet.

Това е поредната съвместна инициатива между Столичния инспекторат и компанията, в резултат на която още едно символично място в София беше приведено в нормален вид. Първата бе свързана с почистването на надписи, надраскани върху жилищна сграда на улица „Цар Симеон“.
„Радвам се, че все повече компании се приобщават към каузата за облагородяването на софийските улици, къщи и квартали. Надявам се, че хората ще оценят направеното и ще го опазят“, допълни Иво Пенев.

Снимки: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx