> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Palms Bet стана първият партньор на La Liga в ЕС


0
0
350

Palms Bet – водеща компания в сферата на игралната и развлекателна индустрия, и испанската Примера дивисион станаха партньори. Родният букмейкър е първият официален партньор на La Liga в рамките на Европейския съюз. Договорът е за срок от две години.

Това стана ясно от пресконференция, състояла се днес в Гранд хотел Милениум София. На нея присъстваха Мило Борисов – мажоритарен акционер в  „ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ” АД / Палмс бет, изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров, регионалният делегат на La Liga Хесус Писаро, както и легендата на испанския футбол Луис Гарсия – посланик на Примера дивисион. През вчерашния ден испанската легенда Луис Гарсия посети лагера на Левски.

„Искам да благодаря на LaLiga, че ни избраха за партньор. Това е много добра възможност за успешно партньорство, която да бъде насочена към популяризиране на масовия спорт у нас. Днешните млади хора заменят футболното игрище с телефона и таблета. Дигитализацията има своите плюсове, но традиционният спорт, който сме практикували като деца, масовият спорт – това е което искаме с La Liga да подкрепим“, обясни Мило Борисов и допълни, че има идея да се покани клуб от La Liga да гостува на водещ отбор от България.

Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Palms Bet, разкри, че ще организират футболни турнири в цялата страна, както и специални събития за привържениците на La Liga. Те ще получават билети за мачове и много артикули на клубове от испанското първенство. „С това партньорство Palms Bet затвърждава активната си социална политика“, каза още той.

За Хесус Писаро, регионален делегат на Lа Liga, партньорството с Palms Bet е много важно и ще даде възможност на феновете на Примера дивисион в България да се докоснат до повече отбори от Испания.

„Имаме две цели – да представим марката La Laiga пред повече хора и да развиваме масовия спорт“, заяви посланикът на Примера дивисион Луис Гарсия. Той допълни, че смятат да организират мачове на легенди и по този начин да накарат всички фенове да се докоснат и да усетят емоцията на испанския футбол.

С настоящето партньорство Palms Bet дава сериозна заявка за експанзията на чужди пазари, а La Liga продължава своята политика за популяризиране на испанския футбол извън пределите на Иберийския полуостров.

Снимки: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx