> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски вече има кандидат за шеф на БФС


0
0
674

Левски няма повече да отговаря на репликите на БФС и на този етап нови престрелки с декларации от страна на „Герена“ няма да има. Категоричното становище на ръководството на клуба е до края на тази година да бъде обявено свикване на извънреден конгрес, който да се проведе през пролетта на 2023 година. И ако от централата в Бояна не предприемат такъв ход, ще бъде свикана подписка, инициирана от Левски.

Интересно обаче е, че от „Герена“ се включват в агитационна кампания за кандидатура на Лъчезар Танев, пише Тема спорт. С него Наско Сираков също има многогодишно семейно приятелство, като назад през годините двамата бяха съдружници в мениджърската компания „Танев, Сираков & Ко“. Самият Танев бе първи агент на настоящия треньор Станимир Стоилов и като футболист и като треньор, така че тук на масата има поставено още едно приятелство.

На този етап нямаме категоричен отговор от мениджъра дали ще се изправи в битка срещу Боби Михайлов и Димитър Бербатов на очертаващия се следващ извънреден конгрес на централата, но такава идея се обмисля. Лъчо Танев наскоро заяви в прав текст, че не изключва възможността да се кандидатира за президент на БФС.

Той от години живее в Испания и трябва да направи доста компромиси с личния си живот и бизнеса, за да се върне в България и да приеме това предизвикателство. Танев бе агент и на Борислав Михайлов, както и на сина му Николай, който сега е вратар на Левски. Същото се отнася и за отношенията му с Георги Иванов, който вече е важна фигура в екипа на михайловото БФС.

На този етап очакванията са Левски да работи по убеждаването на Лъчо Танев да се кандидатира, а и след това да го подкрепи по всякакъв начин. Ако агентът не направи такъв ход, то логично е от „Герена“ да работят по посока Димитър Бербатов, ако не се появи съвсем изненадващ кандидат, който пък да е предложение на друг водещ клуб. От последните две декларации на синия клуб ясно личи, че всякакви варианти за компромиси към настоящото ръководство на БФС са изчерпани.

Не без значение е фактът, че Танев е близък и със служебния министър Весела Лечева. Така че совалките в момента са многопосочни, а развитие се очаква в следващите седмици.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx