> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Проблеми в Левски заради бъдещия изпълнителен директор


1
0
116

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков и треньорът на “сините” Станимир Стоилов, искат адвокат Иво Ивков да бъде новият изпълнителен директор на клуба, но генералният спонсор на столичани в лицето на Palms bet не е съгласен с тази номинация.

Скоро трябва да се разбере кой ще вземе този важен пост в клуба, но все още няма яснота за човека, който ще поеме оперативното управление. Букмейкърската компания в момента не разполага с вариант за поста и ако не бъде показан такъв, то Иво Ивков ще заеме длъжността на изпълнителен директор, пише “Тема Спорт”.

След Общото събрание на Левски именно той, заедно с временно изпълняващия шеф Константин Баждеков, информира какви решения са взети на мероприятието, а с тях бе и новият член на НС Венцислав Димитров, който е представител на Palms Bet.
Ивко Ивков се ползва с безупречна репутация на “Герена”, след като през годините спечели някои ключови дела и спести немалко средства на “сините”.

Другият, който се смята за сигурен на “Герена”, е Димитър Иванков, но все още не е ясно кога. Любимецът на феновете е чакан за треньор на вратарите и ще замени на поста младия Георги Стоянов. Бившият страж на “сините” е дал дума, че ще поеме поста, но не е ясно дали до края на този месец ще започне отново работа в клуба.
Наскоро той се срещна с привържениците на тима и получи специална награда. За последно Иванков работи в Левски през 2019 година, когато отново изпълняваше тази роля, но след идването на Петър Хубчев той напусна. Тогава вратарите подготвяше Армен Амбарцуян.
В началото на тази година Иванков получи покана от тогавашния треньор Славиша Стоянович да се присъедини към екипа му, но тогава легендата на столичани я отклони.

Снимка: Котаспорт

Споделете
1
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x