> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лечков: Един ли е финансовият благодетел на Левски и ЦСКА?


0
0
979

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира двете декларации, които Левски публикува срещу футболната централа с настояване за извънреден конгрес до 20 януари догодина.
„Аз съм напълно съгласен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с когото сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в критично състояние. Факт е. Прави са хората от “Герена”. Но това е на клубно ниво, което означава, че в Левски обвиняват себе си. Защото БФС няма вина, че Левски не е силен отбор“, заяви той.

„БФС обаче е „виновен“ за многото компромиси, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били към клуб, който е на ръба на съществуването. И сега, когато този отбор, започна да губи, изниква удобното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може така.

Имам чувството, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов благодетел. Така че – някои хора са в много близки отношения с други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора”, допълни Лечков.
Той не го каза, но визира Наско Сираков и Гриша Ганчев, които са приятели от години.

“Мисля, че е излишно да се вдига олелия за конгрес, след като вече е ясно, че такъв няма как да има. И би било хубаво „сините“ да гледат себе си. Да се спасят, защото без Левски и ЦСКА не е същото. Само един силен Лудогорец не е достатъчен“, завърши Лечков пред Блиц.

Снимка: Новини.бг

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx