> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Младен Кръстаич: Нямам страх от работа


0
0
204

Младен Кръстаич бе представен като селекционер. На първата си пресконференция като такъв, той заяви, че националният ни тим не се намира на място, което му подобава. Сърбинът подписа за 2 години, а договорът му влиза в сила от 1 авагуст.

“Нашата работа е да работим, дали в клубен или национален отбор – това е работата. След като направихме добри резултати в Тел Авив, проведохме разговори с господин Михайлов и решихме да приемем. Има много талантливи млади футболисти и затова се съгласихме на това предложение”, започна Кръстаич.

“Още когато приехме предложението започнахме да работим. Преди да се бяхме разбрали, вече гледахме. Всички знаем на какво ниво е националният отбор. Има много млад футболисти, които са загубили самочувствие. За последната година е имало 47 играчи, някои от които с по 1 мач. Сменили сте 7 вратаря в 8 мача, което е малко несериозно. Ще съм постоянно на терен. Такъв бях и като футболист, работа постоянно. Аз не представлявам само мен и моя щаб, а и Сърбия. Когато някой ден си тръгна искам вратите да останат отворени”.

“Говорим си, ще видим какво е състоянието на футбола и шампионата. Въобще нямам страх да работя. И като футболист винаги давах всичко от себе си. Нямам страх от нищо. България е в такова състояние, че може за половин или една година да направим добри резултати. Аз ще оставя по-добра картина тук, може да сте сигурни. Относно тактическите въпроси – има треньори, които нямат определен тип футболисти и играят някаква схема, има още 2 мача в Лигата на нациите, след това още 2 мача.”

“Ще опитаме да стигнем по-горната група, а в контролите ще наблягаме на играчи, които ще ползваме. Очакванията са големи, но аз нямам магическа пръчка. Аз като сърбин, ако съм по-голям патриот от българските играчи – това не е добре. Ще трябва да има промяна – или в тях, или в мен”, завърши Кръстаич.

Снимка: БТА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx