> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Митко Илиев: Амбицията с екипа на България е голяма


33 0

Димитър Илиев призна, че амбицията му да се докаже с екипа на националния отбор на България е много голяма. Капитанът на Локо Пд се очертава да е основен изпълнител в селекцията на Ясен Петров, защото другият таран Андрей Гълъбинов се контузи и е под въпрос за световните квалификации. Селекционерът събира “лъвовете” на лагер днес и утре, а мачът с Швейцария е в петък на Националния стадион.

Цялата нация стиска палци новият селекционер да запали искрата. Знам колко позитивен и амбициозен човек е Ясен Петров. Важното е ние футболистите да променим мисленето, манталитета и начина, по който изглеждаме. Основната роля е ние как ще излезем на терена”, заяви Илиев пред БНТ.

“Вижда се, че доста нови футболисти ще получат шанс. Това е хубаво, нужни са нови хора. Всеки, който е повикан, е амбициран да се докаже на новия селекционер. За жалост, Тошко Неделев и Недялков са контузени. Мартин Луков също имаше малшанса да се контузи. Всеки повикан ще даде максимума от себе си. Пожелавам си всички да сме здрави и във форма. Тактиката на един отбор зависи от футболистите. Нямаме Стилиян, Мартин, Бербатов…всеки от нас трябва да поеме отговорност. Натрупаме ли точки, победи и добра игра, усмивките ще се върнат.”

Ще се опитаме да бъдем равностойни на Италия и Швейцария. Във футбола не винаги по-добрите отбори побеждават”, допълни Футболист №1 на България за последните две години.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading