> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Концесията на “Герена” бави сделката за Левски


0
1
528

Срокът за отдаване на стадион „Георги Аспарухов“ на концесия е голямата спънка за приключване на сделката между Левски и „Спорт Рипъблик“. Това е показало проучването на бившия служебен премиер и кмет на столицата Стефан Софиянски. В началото на седмицата даже се твърдеше, че Драган Шолак е в София, за да финализира сделката.

Пред „Тема Спорт“ той обясни ситуацията: „Юнайтед Груп“ явно разчита на по-дълга концесия от максималната законоустановена от 35 години, може би това показват финансовите им разчети. Стадионът все пак има и необходим срок за завършване“, каза Софиянски, който е отявлен привърженик на сините.

„Естествен е стремежът на всеки инвеститор със сериозни намерения за по-дълъг срок на концесията. От друга страна, българското законодателство създава известни ограничения, затова тук ще трябва да има становище и на министерството на транспорта и на правителството. Може би балансираща роля може да има пространството около „Георги Аспарухов“, обясни още Софиянски. Неговата дъщеря Ива е женена за сина на Васил Божков – Антон.

Снимка: Фейсбук

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx