> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сектор “Г” спира да бойкотира ЦСКА?


2
0
1327

Организираните привърженици на ЦСКА от фенклуб “Сектор Г” ще преосмислят бойкота си по време на зимната пауза в шампионата и може да се завърнат на трибуните през пролетния полусезон, научи “Тема Спорт”. Те следят внимателно развитието на клуба, като са много доволни от работата на Саша Илич. Продължават обаче да имат сериозни забележки към други процеси на “Армията”, свързани с връзката клуб-фенове, въпреки че и там се забеляза прогрес през тази есен.

Именно действията в тази посока, както и зимната селекция и развитието на темата с реконструкцията на стадиона ще са определящи за евентуален край на бойкота. Очаква се привържениците да вземат своето решение в началото на февруари, преди подновяването на шампионата.

Протестът на “Сектор Г” започна след загубения финал за купата от Левски през май. “Обяваваме тотален бойкот на футболните ни срещи и ще предприемем действия, които счетем за уместни, докато настоящото ръководство на ЦСКА е на кормилото му. Не виждаме абсолютно никакъв потенциал за нас и клуба, докато тези хора продължават да са начело, говорейки за перспектива и конструктивност, без да са забили един пирон на “Армията” за 6 години управление. Защото за нас ЦСКА винаги е на всяка цена!”, обявиха тогава феновете.

След това, на 27 юни, в навечерието на сезона, те излязоха с нова позиция. “По време на турнира “Героите не умират” през уикенда се проведе среща между основните софийски групи и повечето провинциални такива. Бяха обсъдени актуалните процеси, свързани с ЦСКА и изводът е ясен – съществена промяна в аматьорското управление на любимия ни клуб не се забелязва. Обявеният от нас по-рано бойкот продължава, а нашата позиция остава непроменена – “Сектор Г” остава извън стадиона, а последващи действия и мерки от наша страна ще бъдат взети и обявени съобразно ситуацията”.

Няколко месеца по-късно обаче може да се стигне до промяна в позицията на феновете, които да подкрепят тима в битката му за шампионската титла.

Снимка: ЦСКА

2
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx