> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Eл Харуби каза защо напуска Локо и къде иска да заиграе


Eл Харуби каза защо напуска Локо и къде иска да заиграе

0
0
642

Публикувана на: май 8, 2017

Вратарят на Локомотив Пловдив Ясин ел Харуби сложи точка на надеждите на ръководство и фенове, че може да остане на „Лаута“ и през следващия сезон. Той призна, че е отказал предложението за контракт на шефовете, защото иска повече спокойствие, без да уточнява какво точно има предвид.

„Къде ще продължи кариерата ми е един много интересен въпрос. Когато имаш редица силни сезони, нормално е да имаш и периоди на несигурност, в какъвто съм в момента. Само ще кажа, че сам отказах предложението да продължа контракта си с Локомотив, защото искам повече спокойствие и сигурност“, заяви мароканецът пред френското издание „Меркато 365“.

В последните дни сериозно се заговори, че може да заиграе във френската Лига 1. Той не изключи подобен вариант, а най-често спряганото име за договор е това на Монпелие.

„Не обръщам внимание на информациите кой се интересува от мен. Имам време да изуча всички оферти. Със сигурност обаче завръщане във Франция е опция за мен. Но това не зависи изцяло и само от мен.“

„Определено искам да се върна във Франция, това е страната, в която израснах, тук за първи път дойдох на тренировка. Все още Гингам ми е на сърцето, все пак там дебютирах. Така че няма как да не искам да се върна в тази страна“, сподели Ел Харуби пред изданието.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments