> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кирил Домусчиев на среща с бивш президент на САЩ


0
0
302

Бившият президент на САЩ Бил Клинтън прие собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Повод за това е среща, фокусирана върху разрешаване на глобалните климатични проблеми.
Българинът е бил поканен от президента и секретаря на САЩ като ръководител на компания “Huvepharma”. Това съобщи самият той.

“Сигурността в осигуряването на храна за населението е един от глобалните проблеми на нашето време. Изказвам благодарност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да говоря пред лидери от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022.

За мен беше удоволствие да се присъединя към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тема, фокусирана върху разрешаване на глобалните климатични проблеми. На срещата споделих като пример успеха, чрез който ръководената от мен компания Huvepharma, се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие, без това да повлияе на растежа и стабилността на глобалния и бизнес.

Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и защитавам позициите, изказани от мен на този глобален форум, и приканвам колегите си да поемат също ангажименти за разрешаването на глобалните предизвикателства чрез иновации и лидерство”, написа във фейсбук шефът на Лудогорец.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx