> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шеф на ЦСКА: Отварянето на фенмагазин е трудна работа


0
0
532

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов обяви, че отварянето на фенмагазина е било трудна работа. Той призна, че всичко е било готово преди година, но различни бюрократични спънки са им пречели. Фичо допълни, че този магазин е временен. Постоянният ще е на новия стадион, който тепърва ще се изгражда.

“След доста трудности най-после имаме възможност да отворим временен магазин. Подчертавам временен, защото, както всички знаем, се очаква построяването на нов стадион, където ще има фен магазин и музей. Но на клуб като ЦСКА е нужно феновете да имат физически магазин, за да си закупят артикули, които искат и ги интересуват.

За стадиона всичко върви по план, действат се нещата. В най-скоро време ще се представи идеен проект. Стъпка по стъпка те са определени и зададени нещата. Днес ще говорим за магазина.

С отварянето на магазина имахме доста трудности. Той е готов от една година, но различни разрешителни не ни позволиха да го отворим по-рано. Даже още не е напълно обзаведен. Тепърва ще се вкарват нови артикули. Не беше толкова лесно отварянето. Това е временен магазин. Единствената цел е да улеснява феновете.

Няма да има никакъв конфликт с магазина на феновете. Там се продават фенски артикули, а тук – такива на клуба”, каза Филипов, който похвали играта на отбора в последните срещи.

“Последните два мача отборът показа различно лице – настроение и агресия в играта, която всички искаме да виждаме. Непримиримост, характер, желание за победа. Това са много важни неща за ЦСКА. На първо, а не на последно място играем добър футбол”, допълни Филипов.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx