> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бразилец се радва, че е осъдил ЦСКА


2
0
894

Бившият бразилски футболист Еденилсон Бергонси се върна към спомените си от периода, в който игра в България. Той направи това в интервю за италианския “Варезе Спорт”.

“Опитът ми в Стандард Лиеж беше лош, защото пристигнах в момент на смяна на собствеността на клуба и имаше икономически проблеми, както и с договорите, заради които останах извън отбора. Тогава отидох в Черно море. Това беше най-хубавият ми период в кариерата”.

“Играех редовно, харесвах се на феновете и бях смятан за един от най-добрите чужденци в първенството. Намерих тази стабилност, която дотогава ми бе липсвала”.

“Тази два успешни сезона ми осигуриха обаждане от ЦСКА, но още веднъж късметът не бе с мен – клубът фалира през 2016-а и аз и много други играчи изгоряхме, като не получихме никакви пари. Едва преди две години получих обезщетение, благодарение на ФИФА”, спомни си бразилецът.

“В момента съм в Бразилия. Реших да се завърна близо до семейството ми. Междувременно се роди синът ми Гаел – неописуема радост. Играя в един местен отбор само за да поддържам форма”.

“Семейството ми има фирма за индустриално почистване, така че мога да се посветя на този бизнес. Но мога да стане и футболен агент. Вече посредничих за преминаването на едно младо бразилско момче в първенството на България, така ме има интерес”, казва още Еденилсон Бергонси.

Бразицелът игра за последно в Европа в косовския Дрита и Паневезис от Латвия, както и в Бруно’с Магпис от Гибралтар.

Снимка: ЦСКА

2
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx