> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боби Михайлов спечели дело срещу Димитър Бербатов


0
0
417

Легитимността на Борислав Михайлов като законно избран президент на Българския футболен съюз бе препотвърдена от съдебните инстанции днес.
След като през януари тази година Софийският апелативен съд призна избора на Михайлов и Изпълкома му за законен, сега и Софийският градски съд прекрати делото, заведено от два футболни клуба – ФК Венци и ФК Русокастро, срещу проведения на 12 октомври 2021 година конгрес на БФС, на който Михайлов спечели срещу Димитър Бербатов.

След днешното решение вече е ясно, че според законите на Република България президентът на Българския футболен съюз е Борислав Михайлов, редовно избран с четиригодишен мандат, стартирал на 12.10.2021 г.

Решението на СГС е поредно доказателство за прозрачността и законността на свиканото именно по инициатива на Бербатов Общо събрание. Както е известно, веднага след обявяването на изборните резултати в Зала 1 на НДК бившият нападател на Манчестър Юнайтед призна поражението си и похвали организацията на събитието, но впоследствие се отметна от думите си и продължи с претенциите за президентската позиция.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx