> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС се подигра със заканите на Левски


0
1
999

БФС се подигра със заканите на Левски да бойкотират решенията на хората в “Бояна”. Председателят на Дисциплинарната комисия Юрий Кучев определи декларацията на “сините” като аматьорска. Те от своя страна се заканиха да отворят вратите на “Герена” за мача с Ботев Пд, въпреки, че БФС официално ги затвори.

“Тази декларация на Левски доста ни изненада. Лично аз считам, че тя не би изхождала от ръководството на ФК Левски, защото там има доста спортни деятели и мисля, че трябва да знаят какви са правилата и какъв е редът, когато се налагат дисциплинарни наказания. Декларацията, в този й вид, всъщност показва грубо незнание как работи ДК. Това не е характерно за хора, които се занимават с футбол от дълги години. Никога в БФС не се е предоставяла информацията от букварите на длъжностните лица преди провеждането на заседанието на ДК. По този начин се предпазват длъжностните лица от външна намеса. Никога не е имало предварително запознаване с доклада. След като мина заседанието на ДК, тогава евентуално биха могли желаещите да се запознаят с доклада”, обяви пред Спортал Кучев.

“Невъзможно е да се предостави тази информация предварително. Това не е истина. В понеделник администраторът на Левски се е обадил в комисията и е помолил да бъде разрешено представител на Левски да присъства на заседанието. Няма такава практика, но в крайна сметка решихме да изслушаме представител на Левски. Аз дадох съгласието си такъв да присъства. На това заседание представител на Левски не дойде и не получихме писмен документ. Така, че тези упреци, че сме попречили, не е вярно. Това е манипулация – да има такава драстична промяна в отношенията. Странно е. Беше много логично да дойдат и да изтъкнат тезата си. Делегатът на срещата е описал по минути какво се е случило. Каквито и мотиви да има насреща, аз трудно бих приел нещо друго. Хвърлянето на бомбичка е равносилно на престъпление. Доказано е, че е ранено служебно лице. В правилника всичко е описано”, допълни юристът.

Снимка: ЦСКА

0
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx