> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС към Левски: Позицията ви е недостойна


0
0
284

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция по повод днешното обръщение на Левски, в което се критикува управлението на футболния процес у нас и се призовава за извънреден изборен конгрес. В становището на централата се казва, че се противопоставят на клевети и манипулативни внушения, лишени от всякаква конкретика. Също така се напомня, че Левски гласува за приемането на дългосрочна стратегия, която БФС изпълнява успешно.

“Ръководството на Българския футболен съюз изразява възмущението си от днешната позиция на ПФК Левски. Категорично се противопоставяме на клевети и манипулативни внушения, лишени от всякаква конкретика. Подобни обвинения можем да окачествим единствено като удобен начин за прехвърляне на проблемите от болната върху здравата глава.
Футболните клубове няма как да очакват федерацията да реши всичките им казуси, били те спортно-технически, юридически или финансови.

Българският футболен съюз няма да позволи на който и да било клуб, независимо от името и историята му, да поставя ултимативни и неаргументирани изисквания. ПФК Левски и експертните му ръководители би следвало да са наясно с процедурите, описани в Устава на БФС, както и с неоспоримия факт, че “омагьосаният кръг” от съдебни дела и обжалвания не е по вина на легитимно избраното ръководство на БФС, а точно обратното.

На Общото събрание преди половин година ПФК Левски гласува за приемането на дългосрочна стратегия, която БФС изпълнява успешно, поради което приемаме днешната позиция на клуба за неприемлива и дори недостойна“, написаха от “Бояна”.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx