> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов: За съжаление, се оказах прав


0
0
166

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с ново изявление за случващото се около отминалия Конгрес на футболния съюз. Бившият нападател направи анализ на случилото се, като заяви, че се е оказал прав, че протоколът ще бъде манипулиран.

Публикуваме пълният текст на съобщението, без редакторска намеса:

“Стремежът на БФС всячески да прикрие направените нарушения на устава си и закона по време на конгреса, проведен на 12 октомври 2021 г., се потвърдиха, след като протоколът, изготвен от приближените на Борислав Михайлов, излезе наяве.

Припомняме, че това стана възможно въпреки направения опит той да бъде видим само за Търговския регистър и никой от клубовете, участвали в конгреса, да няма достъп до него – грубо нарушение на закона. Направихме необходимото и протоколът бе публикуван от Агенцията по вписванията.

За съжаление, опасенията ни, че той няма да отразява фактически случилото се в конгресната зала, а ще бъде манипулиран, се оправдаха.

В момента тече детайлен анализ на случилото се в залата на база на аудио и видео файловете от целия конгрес.

 Междувременно в медиите започна да излиза информация, съпоставяща протокола и това, което реално се случи на конгреса.

Нашите юристи правят същото, а и някои от тях присъстваха в залата.

Пороците по организацията и провеждането на конгреса заедно със сериозните различия между протокола и реалните събития убедително сочат, че няма съд, който би отредил, че решенията, взети на този конгрес, са легитимни.

Отново напомняме, че ние се придържаме единствено към устава и закона. Това е начинът, по който БФС трябва да се ръководи в своите действия. Болезнено е, но това е и начин футболният съюз да скъса веднъж завинаги с порочните практики, с които настоящото ръководство на БФС борави всекидневно.

Привеждаме само един пример, от който смятаме, че става ясно какво имаме предвид с гореизложеното:

В протокола е записано – “Брой присъстващи и участвали в гласуването делегати – 480 (съгласно броя на положените подписи в избирателните списъци – гласуване за президент на БФС – 4 броя).”

 Категорично невярно. Такова изказване от страна на водещия Камен Костадинов не е имало (справка – аудио файловете, с които разполагаме, част от които разпространихме в медиите).

В протокола още е записано: “Председателят на Комисията за избор на президент и членове на ИК обяви, на основание чл. 44, ал. 3 от Устава на БФС, че необходимият брой гласове за избор при присъстващи към момента на гласуването 480 делегата е 241 гласа за един кандидат.”

 Категорично невярно. Такова изявление не е правено пред конгреса (справка – аудио файловете на целия конгрес, с които разполагаме).

Освен това, в никоя част на протокола не присъства обявеното от трибуната от водещия Камен Костадинов – “…за протокола и за медиите да кажа, че 242 делегатски гласа са делегатите, които представляват повече от 50% и са необходими за вземането на решения след направената проверка.”

Докога ще търпим това порочно управление и това напълно провалило се ръководство на БФС?”.

Ако си падате по спортните прогнози и залози, разгледайте нашият раздел футболни прогнози и съвместната ни промоция “безплатен залог” с Палмс бет.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x