> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

България ще има нов селекционер до месец


0
0
85

Националният отбор трябва да има нов селекционер до края на месец юли, обяви президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов в интервю за gong.bg.

“Техническата комисия начело с Георги Иванов вече разглежда варианти и кандидатури, които впоследствие ще бъдат предложени на Изпълнителния комитет. До края на юли трябва да имаме национален селекционер, който да разполага с достатъчно време да се запознае с обстановката и изискванията ни и да селектира отбора за септемврийските мачове”, казва Михайлов за gong.bg.

През септември България ще приеме Гибралтар и ще гостува на Република Северна Македония.

Предишният треньор Ясен Петров бе освободен заради незадоволителните резултати в последните мачове за Лигата на нациите. България допусна тежко поражение срещу Грузия и направи един равен срещу същия съперник, а освен това националите не успяха да победят Гибралтар. Според Михайлов “всеки може да загуби от всеки” и последните резултати от най-високото ниво в Лигата на нациите са доказателство за това.

Президентът на БФС добавя, че по негово мнение клубовете не подготвят достатъчно добре националите и тяхната физическа форма е “катастрофална“. Според него в БФС са наясно с този проблем и ще бъдат назначени кондиционни треньори, които ще работят с клубовете и ще анализират резултатите. Михайлов твърди още, че на националите не им липсва качество, а “характер и отношение към колектива”.

В интервюто Михайлов казва също така, че единственото легитимно ръководство на БФС е сегашното. По негово мнение “болните управленски амбиции на няколко души ще вкарат българския футбол в опасна спирала на юридическа безтегловност”, сочейки критиките от страна на опозицията, оглавявана от Димитър Бербатов.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx