> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Aкционери заплашиха да изхвърлят Русев от Левски!


Aкционери заплашиха да изхвърлят Русев от Левски!

0
0
223

Публикувана на: май 31, 2017

Управителният съвет на Тръст „Синя България“ взе решение да поиска свикване на Общо събрание на ПФК Левски АД в качеството си на миноритарен акционер. Това ще се случи, ако мажоритарният собственик Спас Русев не се срещне с организацията на привържениците в рамките на настоящия спортно-технически сезон.

На срещата, на която Русев беше поканен от Тръста, и за която бе потърсено съдействие от изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов, трябва да се обсъдят въпроси, свързани с управлението на клуба, финансовата му стабилност и стратегията за развитие на представителния отбор. Дневният ред на Общото събрание на ПФК Левски АД ще бъде обявен допълнително, но той ще включва гласуване за смяна на Спас Русев като член на Надзорния съвет на клуба заради липсата на контрол върху управлението, както и стартиране на процедура за превръщането на ПФК Левски АД в публично акционерно дружество.

На Общото събрание, висш орган на управление на дружеството, акционерите ще се запознаят със стратегията на спортния директор Даниел Боримиров за развитието на клуба като резултати, етапи и цели в отделна точка от дневния ред. Управителният съвет на Тръст „Синя България“ взе решение да изпрати официално писмо с въпроси, свързани с финансовото състояние и управление на клуба до изпълнителния директор Красимир Иванов, в което очаква конкретни отговори съгласно закона и в качеството си на миноритарен акционер.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments