> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

2 млн. лева бюджет за Пирин през новия сезон! Бивш нападател на ЦСКА почна с Орлетата


2 млн. лева бюджет за Пирин през новия сезон! Бивш нападател на ЦСКА почна с Орлетата

0
0
210

Публикувана на: юни 20, 2016

ОФК Пирин (Благоевград) стартира лятната си подготовка днес на стадион Христо Ботев. Около 50 привърженика уважиха събитието, на което присъстваха и кмета на Благоевград Атанас Камбитов и председателят на общинския съвет Радослав Тасков, както и десетки ветерани и спортни деятели.
Орлетата бяха изведени от новия старши треньор Стефан Генов. В неговия щаб влизат още помощниците Стефан Гошев, Михаил Ролев и Антон Дончев.

Тридесет състезатели бяха изведени на първо занимание. Сред тях бяха сигурните нови попълнения – Георги Аргилашки, който идва като преотстъпен от Лудогорец и Християн Казаков от Добруджа. Станислав Костов също е сигурно ново попълнение, но пропусна първото занимание по лични причини.
Сред новите имена бяха още Владислав Златинов, (който мина и през ЦСКА), Манол Чапов, които са бивши състезатели на клуба, както и Тодор Гочев, който идва от Нефтохимик, и Костадин Ничев от Добруджа. С основния състав започнаха подготовка и шест юноши на клуба – Кирил Грозданов, Марио Топузов, Петър Христов, Методи Стефанов, Димитър Митев и Асен Крушовски.

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов увери, че бюджетът на орлетата за настоящия сезон е подсигурен и възлиза на 2 000 000 лв. В него ще трябва да се разполага ръководството на тима. Основната тежест ще бъде изнесена от община Благоевград, като Булгартабак остава основен спонсор на пиринци. Основна цел на зелените остава запазване на място в първа лига, както и развитите на ДЮШ на клуба.

Скоро се очаква да започне изграждането на нов тренировъчен терен в с. Падеш, като с двата вече изградени в с. Рилци орлетата ще разполагат с отлична база. Кандидатства се и за средства с които ще се изгради козирка на ст. Христо Ботев, увери още кметът Камбитов.

Старши треньорът Стефан Генов категорично обяви, че е приел поканата да води отбора с голям ентусиазъм. „Този район е люлката на българския футбол. Тук мирише на футбол и за мен е удоволствие на поема треньорския пост. Ще разчитаме на местни футболисти, както и на новопривлечените. Доста се направи тук в последната година и мисля, че ще успеем да надградим с моя щаб“.

Подготовката на пиринци е вече осигурена, като зелените ще тренират до 30.06 в Благоевград. От 1-ви юли благоевградчани се качват на подготвителен лагер в Банско, където ще останат две седмици. Контролните мачове на тима са почти уточнени и финалният списък ще бъде обявен до дни.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments