> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

190-сантиметрова върлина дебютира за Монтана


190-сантиметрова върлина дебютира за Монтана

43 0

Публикувана на: март 30, 2017

Френският нападател Саер Сане попадна в групата на Монтана за утрешното гостуване на тима на Ботев (Пловдив) в мач от 26 кръг на Първа лига. Очакваше се днес 30-годишният таран да бъде картотекиран, след като жълтата му карта пристигна на стадион „Огоста“. Най-вероятно 190-сантиметровият Сане ще дебютира за тима на Атанас Джамбазки в Коматево.

Словенският вратар Неманя Счекич не замина с тима за Пловдив. В групата за мача не попаднаха също юношата Александър Веселинов, защитниците Диарасоуба Бамба, Марко Яколич и нападателят Стивън Петков. Бамба е с разтежение, Яколич се оплаква от болки в кръста, а голмайсторът на Монтана се възстановява от контузия на дясното бедро.

За тази вечер Атанас Джамбазки в предвидил една тренировка в комплекса „Беркут”, където отборът отсяда преди гостуванията си в Пловдив.

ГРУПАТА НА МОНТАНА ЗА МАЧА С БОТЕВ (ПЛОВДИВ) Вратари: Евгени Александров, Корин Брокс; Защитници: Иван Михов, Юлиян Чапаев, Блажо Игуманович, Бирахим Сар, Сантяго Вияфани; Полузащитници: Костадин Дяков, Антони Иванов, Джордже Ивеля, Даниел Гаджев;

Нападатели: Сергей Георгиев, Петър Атанасов, Даниел Генов, Андреас Васев, Атанас Илиев, Небойша Иванчевич, Саер Сане.