> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

19.02. – Те обесиха Апостола! 20.02. – Левски ще обеси тях! Защото има сектор „Б“


19.02. – Те обесиха Апостола! 20.02. – Левски ще обеси тях! Защото има сектор „Б“

0
0
277

Публикувана на: февруари 16, 2016

Задават се знакови дни за Левски (София) в края на седмицата. И най-вече за неговите фенове. Те за кой ли път имат тежката задача да покажат, че този клуб е жив. Че заветите на Апостола, предавани от поколение на поколение, са пазени днес в Сектор Б.

На 19.02. ще отбележим поредния февруари, който ще ни върне към онова стърчащо черно бесило край София. Бесило, което уби Апостола, но роди величието му.

На 20.02. трябва да отбележим първият февруари на човечност.

Волейболният Левски посреща Нефтохимик в „Арена Армеец“. Това ще е нещо повече от волейболен мач, това ще е мач на живота срещу смъртта! Двубоят е благотворителен, приходите от всички продадени билети на касите на „Арена Армеец“ ще бъдат предоставени на Фонда за лечение на деца. Благодарение на същия този фонд десетки деца днес дишат, мечтаят, живеят! Т.е. Левски ще спасява деца! Благородно! Нещо, което само Левски може!

И тук идва съдбовната роля на истинските привърженици на Левски. Те трябва да се изправят срещу съвременния Иванчо Хаджипенчович. Той надмина онзи, който издаде смъртната присъда на Апостола. Защото днес подписа две такива за Левски!

Жертва на първата е волейболният клуб. Той е виновен, че е жив! Обвиняват го, че предпочел да е Левски с парите на „Петрол“, вместо просто да легне в гроба за радост на душманите му. Разбирате ли в каква ситуация е вкаран легендарният Владимир Николов, какво трябва да изпитват Андрей Жеков, Боян Йорданов и Методи Ананиев? Та те имат зад гърба си над 2000 мача за Левски! Над 1000 за България! Но днес трябва да се чувстват виновни, защото това, което пише на екипите им, не се харесва на депесарския Хаджипенчович. Той е бесен, че Левски съществува благодарение на спонсор, който той искаше да открадне. На него му е гадно, че Левски е жив!

И на феновете ли им е гадно? Това, което в събота ще играе и ще спасява детски животи е Левски, не ВК „Петрол“! Това е Боян, който беше в Ловеч в сектора на Левски да вика за Божидар Краев и останалите! Това е Андрей, който рискува да остане инвалид, но ще играе в събота! Въобще в събота в „Арена Армеец“ всичко ще бъде Левски! И ако притиснати от Хаджипенчович ултрасите ги няма в залата, по-добре повече никога да не идват. Да ходят да плачат заедно със султана им, че Бойко им спря строежа на „Хемус“.

На 21-и Сектор Б има нова битка с хаджипенчовщината! „Сините“ гостуват в Разград, където се решава първенството. Всъщност то май вече е решено. Което е доста сКРИБна вест за сините шалчета. На сарайския Хаджипенчович не му пука за Левски! Не му е важна титлата като трофей. Той иска Левски като трофей. И неслучайно неговите медии обявиха Ахмед Доган за новия Левски! Утре нищо чудно двамата да седнат заедно на новопостроения сектор „А“. Ще поживеем, ще видим.

Но онова, което трябва да видим от синята торсида в Разград е истинското величие на Левски. Как момчетата с шалове ще го покажат зависи само и единствено от тях! Но ТРЯБВА да го направят! И може би тогава Хаджипенчович ще разбере с кой си има работа. Пък токувиж народният син съд взел, че анулирал издадените смъртни присъди.

КАК ТИ ДА СТАНЕШ ЧАСТ ОТ СИНЯТА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ДПС – ВИЖ ТУК! ЕЛА И СПАСИ ЖИВОТ!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments