> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

162 млн. опоскани в Черноморец! Има ли нещо общо Цветан Василев?


162 млн. опоскани в Черноморец! Има ли нещо общо Цветан Василев?

0
0
374

Човекът, който съсипа футбола в Бургас, се казва Митко Събев. Това заяви faragency изпълнителният директор на „Петрол Холдинг” Денис Ершов.

С това той отговори на нападките на председателя на Съвета на директорите в ПСФК Черноморец Бургас, който преди около месец го обвини във фалшификация на документи и източване на дружеството. Денис Ершов дълго време не се появяваше в публичното пространство, а многобройните опити на хора от футболните среди да се свържат с него непрекъснато удряха на камък.

Поради тази причина литовецът бе изградил образ на неоткриваем дори за Интерпол.

Другият акционер в ПСФК Черноморец върна надеждата на бургазлии, че ще запазят стадион „Черноморец”.

„Човекът, който съсипа футбола в Бургас, се казва Митко Събев. Парите, които той наля в Черноморец само за две години, спокойно можеха да позволят футболът в Бургас да съществува нормално поне 15 години. Лъжа е, че тези пари са негови лични средства”, заяви Ершов и отбеляза, че 162-та милиона, които са източени от холдинга са разходвани по време на управлението на Събев.

„Няма дим без огън. С тези заплати, които получаваха футболистите (и не само), всичко е заминавало настрана. Но това не е моя работа, това е работа за прокуратурата”, добави изпълнителният директор на холдинга.

Той подчерта, че имената на Цветан Василев и Гриша Ганчев, с които напоследък се спекулира в медийното пространство, нямат нищо общо с казуса.

„Това, че през последните няколко години Събев издевателстваше над футбола в Бургас, не е причина градът или феновете да страдат. Ние не искаме по никакъв начин да имаме отношение към това издевателство”, каза още Ершов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments