> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

05.05.2018 г. – най-големият празник в историята на ЦСКА! „Червените“ подготвят уникално шоу с президент и европейски гранд


05.05.2018 г. – най-големият празник в историята на ЦСКА! „Червените“ подготвят уникално шоу с президент и европейски гранд

0
0
163

Публикувана на: февруари 22, 2017

Трескава подготовка за 70-годишнината на ЦСКА ки­пи още отсега на „Армията“. Организирането на събитието, което ще се проведе на 5 май 2018 година, вече е в ход и в някои аспекти е напреднало значително. Според „Тема Спорт“, част от грандиозния празник, който стяга клубът, ще се проведе в зала 1 на НДК.

„Армейците” ще поканят президента ген. Румен Радев за патрон на тържеството, отново по подобие на предишния юбилей, който се проведе под егидата на Георги Първанов. И двамата президенти са признавали публично, че са привърженици на най-титулувания клуб у нас.

Освен това ЦСКА организира и специален комитет за тържеството, съставен от емблематични фигури, свързани с клуба. В него ще влязат част от легендарните футбо­листи, носили червения екип.

Също така ще има и популярни личности от светския жи­вот – писатели, политици, актьори, музиканти… Съсло­вието ще е доста пъстро. Ще влязат и известни фенове и журналисти, посветили дейно­стта си на армейците. Броят на хората в комитета ще бъ­де 70.

От клуба подготвят и спе­циални класации по повод го­дишнината. Те ще включват най-добрите 70 футболисти, както и по 7 най-изявени игра­чи на всеки пост.

С това няма да се изчерпят всички инициативи на ръково­дството. Идеята е да се орга­низира приятелски шоу-мач, който да е гвоздеят на прог­рамата. Подготвя се покана към велик клуб, който е играл срещу ЦСКА в евротурнирите.

Намерението е срещата да се проведе на националния стадион „Васил Левски“. Въз­можно е да има и концерт, но за организацията на тези ини­циативи все още е рано да се говори с голяма конкретика.

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев обяви в своето интервю за книгата: „Това е ЦСКА“: „Ще се постара­ем тази годишнина да бъде за­помнящо се събитие“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments