> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Чичо Венци: Време ми е за пенсия, Благо Георгиев ще ме смени


Чичо Венци: Време ми е за пенсия, Благо Георгиев ще ме смени

0
0
345

Дата: януари 13, 2016

Време ми е за пенсия, на 67 години съм все пак. Това каза за „Стандарт“ президентът на „Славия“ Венци Стефанов. Той обаче уточни, че все още няма намерение да напуска. „За момента ще съм още на „Овча купел“. Когато дойде времето, ще реша.

Чух, че Благо Георгиев щял да се връща в „Славия“. Но само като президент. Е, този пост все още не е овакантен“, допълни още босът на „белите“.

Той коментира и темата с изчезналата звезда Жереми Манзоро. „В „Славия“ не сме от проследяването, че знаем къде е. Той има договор с нас и го чакаме да дойде. Ако не се появи, ние няма да тръгнем да го търсим“, допълни още босът на „Славия“.

Той разкри и впечатленията си от новия треньор Александър Тарханов. „Познавам се с него от години. В Русия той е много харесвано име. Надявам се да свърши добра работа в България. Разбрахме се с половин уста. Тарханов е много точен човек и мисля, че е подходящият за „Славия“ в този момент“, допълни босът на „белите“.

„Със сигурност в „Славия“ няма да играят Фернандер Касай и Карлос Фонсека. За първия вече сме финализирали трансфера в казахстанския „Тобол“. За втория също сме на финални преговори със същия тим“, допълни Стефанов.

Той коментира и възможността при „белите“ да се завърне Димитър Рангелов. „За него винаги има място при нас, но той има още една година договор с турския „Коняспор“ и иска да го изпълни. После може би ще се върне“, завърши Стефанов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments