> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА се занули и срещу Ботев Пд


0
0
656

ЦСКА и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в предпоследния кръг в първата шестица на efbet Лига. Двубоят бе без значение за “червените”, които ще завършат на второ място в класирането, докато точката за гостите от Пловдив им гарантира поне четвъртото място и участие в плейофа със седмия от шампионата за участие в Лигата на конференциите. Преди мача имаше редица ексцесии на “Армията”.

И двата отбора имаха своите шансове за попадения, но на два пъти гредите спасиха вратата на Ботев, а веднъж и гостите от Пловдив стигнаха до греда след удар на Емануел Току.

“Червените” започнаха агресивно и създадоха няколко отлични ситуации за гол през първата част. За разлика от финала за Купата на България преди четири дни, когато играчите на ЦСКА не отправиха нито един удар в очертанията на вратата на Левски, сега “червените” още в първите две минути бяха близо до гол, но Георги Йомов пропусна на два пъти – най-напред не уцели вратата, а при втория опит стреля в напречната греда.

Жорди Кайседо също имаше две ситуации, като в 22-а минута стреля покрай вратата от дъгата на наказателното поле, а в добавеното време на първата част вратарят на Ботев изби след негов удар в долния десен ъгъл.
Ботев имаше опасни атаки, но Димитър Евтимов се намеси добре след удари на Реда Рабей и Тодор Неделев.

На почивката Алън Пардю опита да освежи атаката на ЦСКА с пускането в игра на Греъм Кери и Маурисио Гарсес на мястото на Георги Йомов и Яник Вилдсхут. Именно комбинация между двете резерви можеше да доведе до попадение в 60-а минута – Кери центрира от корнер, а Гарсес с глава нацели напречната греда.
Емануел Току можеше да донесе трите точки за Ботев, но уцели греда три минути преди края.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx