> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА продава дълга си, прави нов клуб и даже ще играе в Европа!


ЦСКА продава дълга си, прави нов клуб и даже ще играе в Европа!

0
0
282

Дата: май 23, 2015

Схема за спасение на ЦСКА е измислена, но чака зелена светлина от държавата по отноше­ние на дълга към НАП, пише „Стандарт“.

Индикациите са, че та­кава ще бъде дадена, тъй като планът включ­ва изплащане на борчо­вете от близо 11 мили­она лева. Иначе и хаз­ната губи, тъй като се очертава фалит и невъзможност за събира­не на задълженията.

В най-общи линии спасението минава през новорегистрираното ФК ЦСКА и преструктуриране на дълга към НАП. Той ще бъде предложен за изкупува­не от нови акционери. Такива не липсват, нау­чи „Стандарт“.

Така и държавата ще остане сита, и ЦСКА цял. Сту­дена вода ще пият оста­налите кредитори, тъй като клубът ще се уп­равлява от синдик. Иде­ята е заимствана от чуждестранни клубове.

Според схемата това дори няма да лиши „ар­мейците“ от евентуално участие в Европа през следващите три сезона, ако тимът се класира.

Любо Пенев е готов да остане при осъщест­вяване на плана. Това е га­ранция, че той има твърда вяра в новите акционери, които биха имали желание да по­магат на ЦСКА след първи юни. Няколко човека са запознати с детайлите, но катего­рично отказват да назо­ват имената на инвести­торите.

Очаква се фено­вете да бъдат запозна­ти с намеренията на Милко Георгиев и Ивайло Манджуков днес.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments