> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА няма спирка! Армейците пребиха Германея, Хазуров блесна с 6 гола


ЦСКА няма спирка! Армейците пребиха Германея, Хазуров блесна с 6 гола

0
0
263

Дата: април 24, 2016

ЦСКА продължава с наказателната си акция в Югозападната „В“ група. Днес армейците пребиха Германея (Сепарева баня) с 10:0 в срещата, която се игра на стадион „Българска армия“. Всички попадения в двубоя реализираха двама футболисти на армейците – Костадин Хазуров наниза 6, а Николай Цветков добави останалите четири гола.

Резултатът откри Костадин Хазуров в 7-ата минута, когато се разписа отблизо с глава след центриране от корнер. Само четири минути по-късно таранът на армейците падна в наказателното поле и реферът Кристияна Гутева отсъди спорна дузпа, която Хазуров без проблем вкара за 2:0 за ЦСКА. В 29-ата минута голмайсторът на червените оформи своя хеттрик. Тогава Александър Александров проби отляво и върна отлично към Петър Витанов. Халфът шутира по земя, топката се насочи към Хазуров, който я отклони с пета и тя попадна за трети път в мрежата на Германея.

Само 180 секунди по-късно нова добра армейска атака завърши с добър изстрел на Александров, който Спасов спаси. В следващата ситуация пред вратата на Германея Момчил Цветанов вкара, но попадението бе отменено поради спорна засада.

Четвъртият гол обаче бе въпрос на време и той падна в 34-ата минута. Негов автор стана Николай Цветков, който реализира след насочващ удар по земя от 25 метра, който завари неподготвен Спасов.

Три минути по-късно червените за малко не си отбелязаха куриозен автогол. Николай Дичев опита да остави топката на стража Стоян Колев, но тя се удари в крака на защитника и промени своята траектория. За негов късмет Колев догони топката и я улови на метър пред голлинията.

Това като че ли ядоса футболистите на Христо Янев, които в 41-ата и 42-ата минути нанизаха нови две попадения. Първо Николай Цветков реализира от фаул, не и без помощта на вратаря, а след това Костадин Хазуров покачи на 6:0 с четвъртия си гол през първата част.

Само за минута след началото на втората част ЦСКА на три пъти можеше да вкара нов гол. Първо Хазуров стреля в дясната греда, а Стоев спаси при добавката на Цветанов. Секунди по-късно отново Хазуров не уцели отблизо вратата. Последваха опасни шутове на резервата Головодов и Цветков, които за късмет на символичните домакини не намериха целта.

Нещата се промениха в 60-ата минута, когато червените вкараха нови два бързи гола, а техни автори станаха познатите Цветков и Хазуров. В 72-ата минута Цветков вкара четвъртия си гол в този мач. Тогава Хазуров получи извеждащо подаване, Спасов излезе и пресече паса, но прати топката в краката на Цветков, който почти от центъра на терена я изпрати в празната врата – 9:0 за ЦСКА. Три минути преди края Костадин Хазуров вкара своя 6-ти гол в срещата, с което оформи и крайния резултат.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments